Licenties en gebruik

Voor alle aanvragen met betrekking tot het gebruik van mijn fotomateriaal, commercieel, redactioneel, elektronisch of in druk en vragen over fotografie in opdracht kun je me bereiken via mijn mailformulier.

Ieder gebruik zonder toestemming is uitdrukkelijk verboden.

Persoonlijk gebruik

Je mag mijn foto's gebruiken voor persoonlijk gebruik als wallpaper maar voor iedere vorm van commercieel gebruik is mijn toestemming nodig. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Als je mijn beeld wilt gebruiken voor je persoonlijke website


Licensing and usage

For all inquiries including licensing images for commercial, editorial, personal, stock, or photography assignment please send me an email with your request and I will get back to you as soon as possible.

Any use without consent is strictly prohibited.

Personal usage

You may use my photos for personal use like desktop wallpapers, but for any commercial use please contact me to discuss licensing options. Also if you want to use my photos on your personal website, weblog or anywhere else please contact me first and let me know.