Favorieten

Er is veel te beleven op het web. Voor je het weet kom je nog amper buiten, al surfend, youtubend en lezend. Fotografen, websites over spullen, mensen, how-to video's, top 10 lijstjes met plaatsen of gewoon 'plaatjes'. Op deze pagina een lijstje met sites die ik in de gaten houd of in mijn Feedly lijst heb staan. De lijst zal gestaag uitbreiden. Zo valt er nog af en toe iets nieuws te ontdekken.

Hans Overduin

Voormalig collega inmiddels weer collega als vogel-fotograaf. Komt op zijn reizen en werkbezoeken meer dan gemiddeld interessante beesten tegen. Vraag me niet hoe het kan.

Naar de website van Hans

Jan Goddefroy

Outdoor gear freak, ondernemer, poolreiziger, fotograaf en nooit tevreden met wat er is. Vindt graag het wiel opnieuw uit. Een beter wiel. Ik ken Jan al vanaf 1980 met een gedeeld verleden bij de Jeugdbonden en in de outdoor.
Inmiddels ben ik nauw betrokken bij het verkopen, bedenken en verbeteren van het assortiment van MrJanGear. Zie onder Mr. Jan Gear.

Naar de website van Jan

Yves Adams

Yves is een doorgewinterde natuurfotograaf. En een die niet alle kennis voor zichzelf houdt. Zijn trip naar Spitsbergen is uniek en heeft al een hoop fotografen met de mooiste plekken kennis laten maken. Inmiddels is zijn werkterrein uitgebreid met een groot aantal unieke plekken waar je nog niet tussen de hordes fotografen loopt.
Naar de website van Yves

Rob Dijkstra

Ik ga eigenlijk altijd alleen op stap. Ondanks dat ik graag uitleg geef en mijn kennis deel is het groepsgewijs fotograferen nog niet echt tot mijn 'core values' doorgedrongen. Rob daarentegen doet actief zijn best om zijn kennis en plezier van het in de natuur rondwandelen over te dragen aan zijn tochtgenoten. En ik moet toegeven: ik ben een paar keer als sidekick meegeweest en we hebben een aantal keren samen een voorbereidend tripje gemaakt - en het was leuk. Leuk en leerzaam. Dus op stap met Rob kan ik aanraden. Geen geneuzel over apparatuur, geen hoge eisen aan je kennis of je spullen maar gewoon in goed gezelschap er een mooie dag van maken.

Naar wildvannatuur.com

David duChemin

David DucheminNiet een fotograaf die ik erg bewonder vanwege zijn fotografie (die prachtig is - daar niet van) maar vooral vanwege zijn visie op fotografie. Hij is een van de meest uitgesproken fotografen die het idee uitdraagt dat het niet om de camera gaat, de techniek of de bewerking maar om het verhaal dat je met je beelden vertelt. En zijn meer dan leesbare serie e-books die hij op craftandvision.com uitgeeft kan ik iedere beginnende fotograaf aanraden. En menig ervaren fotograaf kan er weer even teruglezen hoe het ook alweer was...

Naar de website van David