Er is meer te beleven op het web. Fotografen, websites over spullen, mensen, plaatsen of gewoon 'plaatjes'. Op deze pagina een lijstje met sites die ik in de gaten houd of in mijn Feedly lijst heb staan. De lijst zal gestaag uitbreiden. Zo valt er nog af en toe iets nieuws te ontdekken. Veel klik-plezier.

Hans Overduin

PageLines- OF-20101103_0055.jpgVoormalig collega inmiddels weer collega als vogel-fotograaf. Komt op zijn reizen en werkbezoeken meer dan gemiddeld interessante beesten tegen. Vraag me niet hoe het kan.

Naar de website van Hans

Jan Goddefroy

Outdoor gear freak, ondernemer, poolreiziger, fotograaf en nooit tevreden met wat er is. Vindt graag het wiel opnieuw uit. Een beter wiel. Zie onder Mr. Jan Gear.

Naar de website van Jan

Yves Adams

IJsbeer_Yves_Adams.jpgYves is een doorgewinterde natuurfotograaf. En een die niet alle kennis voor zichzelf houdt. Zijn trip naar Spitsbergen is uniek en heeft al een hoop fotografen met de mooiste plekken kennis laten maken.

Naar de website van Yves

David duChemin

David du Chemin
Niet een fotograaf die ik erg bewonder vanwege zijn fotografie (die prachtig is - daar niet van) maar vooral vanwege zijn visie op fotografie. Hij is een van de meest uitgesproken fotografen die het idee uitdraagt dat het niet om de camera gaat, de techniek of de bewerking maar om het verhaal dat je met je beelden vertelt. En zijn meer dan leesbare serie e-books die hij op craftandvision.com uitgeeft kan ik iedere beginnende fotograaf aanraden. En menig ervaren fotograaf kan er weer even teruglezen hoe het ook alweer was...

Naar de website van David